top of page

Trénujeme online už od utorka 12. januára 2021

Updated: Jan 17, 2021

Vzhľadom na aktuálnu situáciu, žiaľ nemôžeme trénovať v telocvični, preto sa vrátime k "online" forme, akú sme využívali na jar minulého roku.

Tréningy budú prebiehať prostredníctvom aplikácie Zoom, pričom bude potrebné sa na každý tréning vopred prihlásiť a následne bude prihláseným zaslaný link (10 min pred začiatkom tréningu) na prihlásenie na tréning.

- Tréningy budú zamerané na prípravu na skúšky technickej vyspelosti a preto budú rozdelené podľa technických stupňov na 4 skupiny (biele a bielo-žlté, žlté a žlto-zelené, zelené, zeleno-modré a vyššie). Okrem prípravy na skúšky budú prebiehať aj tréningy zamerané na kondíciu, samozrejme prispôsobené domácim podmienkam

- Všetci účastníci musia mať uhradený minimálny mesačný poplatok 10€

- Prihlasovanie na tieto tréningy bude prebiehať tu>>

- Minimálny počet športovcov na tréningu bude 3, maximálny počet 20

Tí, ktorí budú na sebe aj počas "lockdown-u" chcieť pracovať ešte viac, budú môcť využiť možnosť individuálneho online-poradenstva, ktoré bude pozostávať z ananlýzy zaslaných videí, či v prípade nutnosti a záujmu aj individuálneho online tréningu.

Individuálnu prípravu bude mať na starosti hlavný tréner klubu a bude zameraná hlavne na zlepšenie technickej vyspelosti a nácvik jednotlivých disciplín skúšok.

Tento individuálny prístup môžete využiť za poplatok 20€/mesiac.



Tešíme sa na vás, aj keď zatiaľ len v "online" priestore a veríme, že táto kríza čoskoro pominie a stretneme sa opäť v telcvični.


1,304 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page