top of page

Trénujeme od 5. septembra 2022 :)

Updated: Sep 12, 2022

Prázdniny sa nám pomaly končia a tréningová sezóna opäť začína. Začíname, ako sme už avizovali v nových priestoroch v Cassovare (Žriedlová 11 - 1. poschodie). Tréningy začnú už od pondelka 5. septembra, aj keď ešte nie je všetko pripravené, tak ako by sme si predstavovali. Žiaľ niektoré veci budeme musieť riešiť aj v priebehu septembra (sprchy, skrinky v šatniach...).

Čo ale vieme už teraz s istotou je, že telocvičňa bude už od pondelka pripravená, tak aby sme mohli plnohodnotne trénovať, pričom v porovnaní s našimi predchádzajúcimi priestormi bude skutočne obrovská, zakúpili sme nové tatami, skrátka, máte sa na čo tešiť :)


Tréningový rozpis platný od 5. septembtra 2022:



Samozrejmosťou budú aj zaužívané "zápasnícke" dvadsaťminútovky pre pokročilejších športovcov, ktoré v prípade záujmu budú prebiehať v kategóriách Prípravka 2, Žiaci a Kadeti po skončení regulérneho tréningu.

Účasť na týchto dvadsaťminútovkach nebude povinná, ale každý športovec musí mať vlastné chrániče (ruky, nohy a suspenzor). Kategória Juniori / seniori bude mať športovú prípravu na zápas / poomsae riešenú samostatnými tréningami o ktorých budeme športovcov špeciálne informovať.


Rozdelenie kategórií:


1. Podľa technickej vyspelosti:

V prípade väčšieho počtu cvičencov na jednom tréningu budú cvičenci rozdelení do skupín podľa technickej vyspelosti.


2. Podľa veku:

Prípravka 1 - deti od 4 do 6 rokov

Prípravka 2 - deti od 7 do 8 rokov

Žiaci - deti od 9 do 10 rokov

Kadeti - deti od 11 do 13 rokov

Juniori / seniori - cvičenci od 14 rokov

Fitness TKD - cvičenci od 18 rokov

Para TKD - hendikepovaní športovci


V najbližších dňoch budeme našim členom zasielať informáciu do ktorej kategórie sú zaradení.

V niektorých prípadoch nebudeme pri zaraďovaní do kategórií striktne pozerať len na vek, ale aj na športovú výkonnosť cvičencov.

Pôdorys telocvične:

1: Oktagon - zápasnícke tréningy

2: Hala - hlavná tréningová plocha

3: Fitness zóna - silový tréning, funkčný tréning, aeróbne stroje, plyoboxy...


Parkovanie:

Parkovanie je možné priamo v podzemnom parkovisku Cassovaru, je však spoplatnené, pričom 30 min. je zdarma, čo môže stačiť na prinesenie a odnesenie detí.


Poplatky:

Vzhľadom na zmenu priestorov telocvične sme museli pristúpiť aj k zvýšeniu poplatkov za tréningy, ako aj zvýšenie minimálneho mesačného poplatku. Veríme, že nové priestory prinesú do nášho klubu kvalitnejšiu, bezpečnejšiu a atraktívnejšiu športovú prípravu našich členov.


Viac o poplatkoch nájdetu tu>>


490 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page