top of page

Prihlasovanie na tréningy - podmienky a pravidlá

Updated: Apr 29, 2020

Prihlasovanie na online tréningy - prípravu na skúšky prebieha cez email (tkd.centrum@gmail.com), alebo messenger (Pavel Ižarik).

Prihlasovanie na live-tréningy a vonkajšie tréningy bude prebiehať len prostredníctvom našej stránky tu>>.


ONLINE PRÍRAVA:
Prvou z možností je tzv. online príprava, ktorá spočíva v indiviuálnom tréningu a následným zasielaním videí trénerovi. Tréner tieto videá rozanalyzuje a pošle späť cvičencovi. 
Poplatok - minimálne členské 10€ / mesiac

LIVE TRÉNINGY: Tréningy pod "live dozorom" vašich trénerov. Na tieto tréningy je nutné sa prihlásiť (max. počet športovcov je 10). Prihláseným športovcom pošleme link video konferencie, prostredníctvom ktorej budeme spolu trénovať. Poplatok - mesačný členský poplatok 20€ 


VONKAJŠIE TRÉNINGY: Od 4. mája spúšťame aj tréningy vonku, ktoré budú prebiehať vo vonkajších priestoroch Kulturparku.  Aj na tieto tréningy bude nutné sa registrovať, nakoľko maximalny počet cvičencov na tréningu je 5.

Tieto tréningy budú prebiehať podľa usmernenia Úradu verejného zdravotníctva SR. Ukončenie registrácie na tieto tréningy bude 1 hodinu pred tréningom. Účasť na tréningu bude možné zrušiť najneskôr 2 hodiny pred začatím tréningu.  Ak sa cvičenec tohto tréningu nezúčastní a nezruší svoju účasť, poplatok mu bude účtovaný.  Poplatok - 5€ / tréning V prípade, že má cvičenec uhradený minimálny mesačný poplatok 10€,  platí za tento tréning len 3€. Ak má cvičenec uhradený mesačný poplatok 20€ (live tréningy),  platí za tento tréning len 2€


V  prípade zlého počasia, bude tréning prebiehať systémom live-tréningu a nebude sa na neho vzťahovať poplatok za "tréning vonku" ale poplatok za "live-tréning".

Ak má cvičenec predplatené členské (polrok, rok), platba sa mu presunie do obdobia  po skončení pandémie a hradí si tréningy podľa predchádzajúcich pravidiel.  V PRÍPADE, ŽE UŽ JE LIMIT CVIČENCOV TRÉNINGU ZAPLNENÝ, KONTAKTUJTE TRÉNERA (tkd.centrum@gmail.com). AK BUDE MOŽNÉ, VYTVORÍME ĎAĽŠÍ TRÉNING. 

 


525 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page