top of page

Aktívne Ilyo leto :)

Ako iste viete aj toto leto bude naozaj aktívne. Už prvý týždeň organizujeme denné sústredenie v našej telocvični spojené s výletmi (Zoo, DinoPark, kúpalisko, opekačka, tréningy,...). Posledný júlový týždeň to bude sústredenie na Plejsoch, plné zábavy, oddychu a samozrejme taekwonda. Viac o týchto akciách nájdete tu>>


Okrem týchto akcií budú prebiehať aj klasické tréningy (aj keď trochu oddychovejšou formou).

Ak ste sa nestihli pripraviť na skúšky, ktoré boli koncom júna, máte možnosť sa na tréningoch počas prázdnin pripraviť na II. termín skúšok, ktorý plánujeme uskutočniť koncom prázdnin.

Tréningy detských kategórií (Prípravky, Žiaci a Kadeti) začnú až od pondelka 12. júla a budú do 22. júla 2021 v týchto termínoch:


Prípravka 1&2 (deti od 5 do 8 rokov):

Utorok a štvrtok od 16,40 do 17,30 hod.


Žiaci & Kadeti (od 9 do 13 rokov):

Utorok a štvrtok od 17,30 do 18,30 hod.


Tréningy pre našich starších cvičencov (Juniori, seniori a Fitness TKD) budú prebiehať už od pondelka 5. júla 2021, každý pondelok a stredu od 18,00 do 19,00 hod.


Očakávame, že účasť na tréningoch počas prázdnin bude menšia ako obvykle, preto sa bude nutné na tréningy prihlasovať, aby sme vedeli, či je o tréning dostatočný záujem. Minimálny počet prihlásených bude 5. Pri menšom počte sa tréning ruší, prípadne vám odporučíme tréning v inej kategórii.


189 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page